fbpx

SELENA ROMANIA – Premiul de Excelenta

19 mai 2014

La data de 19 mai 2014, sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel – Bucuresti a gazduit mai mult de 300 de specialisti ce au format auditoriul Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade Cortina EURO-Fereastra. Astfel, evenimentul a constituit un succes, atat in ceea ce priveste participarea factorilor de decizie ai celor mai importante companii din sectorul de constructii, instalatii, tamplarie si din domeniile conexe, cat si din punct de vedere al acuratetei si actualitatii subiectelor abordate.

Au fost rasplatite meritele si expertiza firmelor specializate

Reuniti din nou intr-o sesiune plenara, specialistii din sectorul de constructii si cei din bransa tamplariei au asistat, intr-un cadru select, pentru prima data in Romania, la gala premiilor EURO-Constructii si EURO-Fereastra 2014.

Evenimentul – a debutat cu acordarea a 29 de trofee celor mai importanti operatori ai pietei de constructii si instalatii:

  • La categoria Adezivi/Spume Poliuretanice – SELENA ROMANIA SRL a castigat Premiul de Excelenta pentru promovarea de soluții inovatoare de teromoizolatii și pentru contributia deosebita la dezvoltarea sectoarelor de constructii si instalatii din Romania. 

In continuare, in cadrul galei, altor 93 de companii din piata de tamplarie termoizolanta (cu domeniile sale conexe) le-au fost acordate trofeele si premiile EURO-Fereastra 2014.

Vă respectăm informațiile personale, așa că vrem să vă informăm că am actualizat Politica de confidențialitate. Pentru a furniza informații clare și transparente despre modul în care gestionăm datele dvs. personale. În fiecare secțiune, descriem în detaliu datele personale pe care le avem și cum le folosim. De asemenea, am adăugat informații despre drepturile dvs., de exemplu, cum vă puteți accesa datele și refuzați să le utilizați.