fbpx

SELENA propune partenerilor sisteme complete pentru montaj profesional

13 februarie 2020

Wojciech Lada, director general Selena RomâniaWojciech Lada, director general Selena România: „Piața naţională a spumelor poliuretanice a înregistrat o evoluție favorabilă în 2019, față de anul precedent, cererea fiind influențată de proiectele publice de reabilitare termică, precum și de dezvoltările imobiliare private. Inflația și rata de schimb valutar exercită în continuare o presiune mare asupra rezultatelor financiare și contribuie la creșterea competiției între producători şi furnizori. Compania noastră, prin brandurile sale, Tytan Professional şi Hauser, a înregistrat, de altfel, o creștere pe segmentul respectiv, cota de piață situându-se la aproximativ 15%. Anul 2018 a reprezentat o provocare pentru furnizori, în contextul încetinirii proiectelor de infrastructură și celor de reabilitare, dar cu toate acestea am reușit să ne sporim cifra de afaceri cu 16% pe segmentul spumelor. În ceea ce privește prima jumătate din 2019, rezultatele sunt promițătoare, iar pe termen scurt estimăm să continuăm trendul ascendent și să ne atingem obiectivele propuse.
Dintre noutăţile promovate recent, merită amintit sistemul Pro Energy – o soluţie completă pentru montajul tâmplăriei termoizolante, compusă din benzi de etanșare şi spumă poliretanică cu proprietăți îmbunătățite de performanţă, care reduce transferul termic al vaporilor. La momentul actual, avem certificări de la IFT Rosenheim la primele trei spume PU din gama noastră – Energy, Ultra Fast 70 și Tytan 65 – fiind în curs de certificare pentru Pro Energy. În plus, am lansat Ultra Fast 70, reprezentând cea mai rapidă spumă de pe piață, cu proprietăți excelente de etanșare termică și fonică, dar mai ales cu un timp de tăiere foarte scurt.
Produsele inovatoare promovate sub brandul Tytan Professional, precum adezivii de tip spumă, vin în întâmpinarea nevoilor aplicatorilor de montaj rapid (60 de Secunde), curat (Adeziv spumă pentru gips carton și Mortar de zidărie) sau ambele variante (Styro 753, IS13 – adeziv spumă pentru polistiren). Ne focalizăm atenţia pe îndeplinirea exigenţelor specifice ale acestui segment de piață, căruia îi dedicam produse și servicii într-un pachet atractiv. Selena are o colaborare strânsă cu importanți competitori de pe piață de tâmplărie termoizolantă, de care suntem alături pentru a fi cât mai competitivi la nivelul raportului calitate/preț. Desigur, ne adresăm deopotrivă partenerilor distribuitori și rețelelor moderne de vânzare tip DIY, cu o ofertă completă.
Printre provocările cu care ne-am confruntat în acest an se numără lipsa normelor de aplicare în domeniul tâmplăriei termoizolante, însă ne-am lovit și de alte probleme, cum ar fi, de pildă, întârzierile la încasări. Suntem alături de colaboratorii noştri şi am încercat întotdeauna să ne construim afacerea pe parteneriate durabile, pentru ca, împreună, să depășim orice dificultate. Ne-am menținut poziția pe piață și am întreprins acțiuni de promovare a produselor prin servicii și consultanță, în prezent având un departament Windows & Doors, datorită potențialului pe care acest segment îl are.
Training-urile și demonstrațiile de produs sunt deja activități curente, prin care am încercat să creștem nivelul de pregătire al aplicatorilor, pentru că, produsele își îndeplinesc performanțele tehnice specificate doar printr-un montaj adecvat.
Strategia Selena pe termen scurt și mediu se axează pe oferta de sisteme de soluții, de servicii integrate şi, mai ales, pe dialogul cu utilizatorii, pentru a ne adapta portofoliul la cerinţele pieței. De asemenea, ne menținem obiectivul din anii trecuți – şi anume acela de a dezvolta parteneriate durabile, prin care să evoluăm organic împreună și să putem implementa și pe piața din România tehnologii inovatoare, prin care să creștem performanța în construcții”.

Sursă: https://fereastra.ro/furnizori-de-sisteme/selena-propune-partenerilor-sisteme-complete-pentru-montaj-profesional/

Vă respectăm informațiile personale, așa că vrem să vă informăm că am actualizat Politica de confidențialitate. Pentru a furniza informații clare și transparente despre modul în care gestionăm datele dvs. personale. În fiecare secțiune, descriem în detaliu datele personale pe care le avem și cum le folosim. De asemenea, am adăugat informații despre drepturile dvs., de exemplu, cum vă puteți accesa datele și refuzați să le utilizați.